top of page

Vår integritetspolicy

Vi samlar in och använder information

Vi tar emot, samlar in och lagrar information som du anger eller tillhandahåller oss via vår webbsida. Vi sparar IP-adress, dator- och anslutningsinformation, köphistorik och din e-postadress om du registrerar den. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive svarstider, besökslängd, information om interaktion på specifika sidor samt metoder som används för att surfa till och bort från sidan. Vi kan också samla in personligt identifierbar information såsom namn och e-postadress om du registrerat detta samt kommentarer och feedback.

 

Informationen kommer att användas av oss för att spåra vår trafik på webbplatsen. Detta för att lära oss: hur våra besökare interagerar, öka användarvänligheten, samla in aggregerad statistiska data som underlag för vår marknadsföring samt analysera prestanda, drift och effektivitet på vår webbsida. 

 

Hur vi lagrar information

Vår webbsida finns på Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig. Din data kan lagras genom Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

 

Vilka typer av cookies?

Vi använder oss av cookies i syfte att spåra och kartlägga trafiken till och från vår webbplats samt interaktionen på specifika sidor på vår webbplats. Analysverktyget Google Analytics är interagerat med vår webbplats och hjälper oss att ta fram statistisk data. Genom godkännande av våra villkor godkänner du även vårt användande av Google Analytics. Googles integritetspolicy hittar du här.

Vår webbsida innehåller även länkar till externa webbplatser, tex.apple, google och Weiq. Observera att du genom att klicka på länkarna kommer att gå vidare till externa webbsidor som i sin tur har egna villkor inställningar för sekretess och integritet. 

 

Uppdatering av sekretessinställningar

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så vänligen läs den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft direkt när de publiceras på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats.

 

Frågor och kontakt

Om du vill ändra eller radera någon personlig information vi har om dig är du välkommen att kontakta oss per mail; hej@systrarnafro.se.

bottom of page